Skip to content

Chocolade; cacao ook van jou

Wie kan de verleiding van chocolade weerstaan? De echte chocoladeliefhebber kan zijn hart ophalen in onze winkel met vitrines vol verleidelijke chocolade in allerlei smaken en uitvoeringen. Melk, wit, puur, extra puur, met of zonder nootjes of nougatine. Wat is uw lievelingssmaak?

Tabletten van chocolade

Carlo’s Chocolade is het label van onze chocoladetabletten. 150 gram genieten, met een keuze uit maar liefst 10 verschillende smaken. En voor wie er geen genoeg van kan krijgen zijn de 4 meest verkochte smaken ook verkrijgbaar als tablet van 1000 gram.

Bonbons

Een doosje bonbons uit onze chocolaterie staat garant voor een heerlijke smaaksensatie. Onze bonbons zijn stuk voor stuk handgemaakte meesterwerkjes, die uw smaakpapillen verwennen. Het assortiment, met wel 20 verschillende soorten bonbons, bestaat naast klassiekers als de kersenbonbon uit verrassende nieuwe smaken. Een proeverij bereid met eerlijke ingrediënten en fraai vormgegeven. Onze chocolade is een perfecte combinatie van cacao en creativiteit.

Creaties van chocolade

Onweerstaanbaar lekker

Chocoladetruffels

De naam van deze lekkernij verwijst naar de vorm van de echte truffel; een wilde paddenstoel, onregelmatig rond van vorm en donkergekleurd als pure cacao. In onze fraaie huisgemaakte chocoladetruffels zit peer, champagne, citroen, rum of pistache, om maar wat smaakmakers te noemen. Maar liefst 12 verschillende smaken gaan schuil onder een heerlijk laagje chocolade. Fruitig, krokante afwerking, bitterzoet of een subtiel vleugje likeur? Alle truffels zijn het proberen waard.

Losse Chocolade

Melkchocolade, witte chocolade, pure chocolade of extra puur; wat is uw favoriet? In onze chocolaterie verkopen we naast bonbons en truffels ook krakelingen, chocoladeflikken, nougatblaadjes, pindarotsjes en badchocolade. Badchocolade? De ronde chocoladeplakken met hele hazelnoten zijn een klassieker aan de Noordwijkse kust en niet alleen gewild onder badgasten.

Back To Top