Skip to content

Patisserie; zoet en zout

Naast taart en gebak bereiden we dagelijks verse zoete koekjes, macarons, zoute koekjes en hartige hapjes. Zoete lekkernijen voor bij de koffie, thee of het dessert, én zoute hapjes bij de borrel of het voorgerecht. Ook op bestelling maken wij voor u de meest heerlijke patisserie.

Macarons

De kleurrijke luchtige schuimkoekjes waren tot voor kort een goed bewaard Frans geheim. Inmiddels zijn de zoete verleiders ook een populaire lekkernij  in ons aanbod. Ze worden bereid van amandelen, suiker en geklopte eiwitten, met een ganache vulling (boterroom). Onze macarons zijn er in verschillende kleuren en smaken, waaronder chocolade, kokos, bosvruchten en pistache. Wat is uw favoriete macaron?

Zoete koekjes

Iets lekkers bij de thee of koffie? Naast taart, gebak, bonbons en chocolade hebben wij een ruime keuze aan overheerlijke ambachtelijke roomboterkoekjes, zoals  Jan Hagel, spritsen, kletskoppen, gembermoppen of vanillebatons. Dagelijks vers, meer dan 30 verschillende soorten. Kies voor uw favoriete koekje, of juist voor een verrassend smakelijke mix.

Hartige hapjes

We hebben meer dan zoete lekkernijen in onze patisserie. Onze patissiers toveren met gemak ook de lekkerste hartige hapjes uit de oven. De huisgemaakte quiches, saucijzenbroodjes, romige ham-kaassoesjes of ragoutpasteitjes zijn perfect voor de lekkere trek tijdens een borrel of feestje.

Zoute koekjes

Ook bij de borrel is het genieten van luxe zoute koekjes. Bros bladerdeeg, amandelschaafsel, sesamzaad of maanzaad, kaasschaafsel; alle koekjes zijn onweerstaanbaar lekker.

Zalig zoet of heerlijk hartig

Zegt u het maar…

Meer weten over onze patisserie?
Back To Top