Skip to content

Specials van George Vis

Naast het uitgebreide aanbod van gebakjes, taarten, patisserie en chocolade creëren onze patissiers ook smakelijke specials voor bijzondere gelegenheden. Een vakkundig gemaakte traktatie, opvallende creatie van chocolade of geschenk op maat.

XL chocoladetabletten

Voor de echte chocoladeliefhebber zijn de tabletten van Carlo’s Chocolade niet alleen verkrijgbaar in 150 grams verpakkingen, maar ook in de XL-uitvoering van maar liefst 1000 gram. 1 kilo chocolade; daar doet u iemand – of uzelf- echt een groot plezier mee.  Verkrijgbaar in melk | puur | melk hazelnoot | puur hazelnoot.

Geboorte

Roze, blauw of misschien wel allebei? Gefeliciteerd! Een bijzonder moment in uw leven; dat moet gevierd worden. Wilt u iets anders dan de traditionele beschuit met muisjes? Wij zorgen voor een bijzondere traktatie ter gelegenheid van de geboorte van uw baby. Om het zoete geluk met iedereen te delen maken wij petits-fours met de naam van de kleine. Of een prachtige geboortetaart op maat. Of roze en blauwe flikken om uit te delen. Of…

Feestdagen

Vaderdag, Moederdag, Valentijn, Kerst, examens, Nieuwjaar, Pasen, Noordwijkse bijzonderheden…bijzondere momenten en feestdagen vragen om een speciale uitbreiding van ons assortiment. Met harten van marsepein of chocolade die het hart van uw liefste doen smelten. Met fraaie versierde bonbons. Met handgemaakte paaseieren. Onze patissiers weten maar al te goed wat verwennen is.

Speciale specials

In opdracht maken wij voor unieke gelegenheden -eenmalige- creatieve en smakelijke kunstwerken. Van de Noordwijkse vuurtoren in chocolade ter gelegenheid van 150 jaar Badplaats Noordwijk tot een vertaling van een museumstuk in chocolade. Van een uitbundig etalagestuk tot een smaak- en spraakmakend traditioneel Congolees beeldje van cacao. Een creatieve uitdaging? Daar zetten wij graag de tanden in.

Confiture

Onze huisgemaakte confitures zijn een verrassende aanvulling op het assortiment, verkrijgbaar in 5 verschillende smaken:

  • Aardbei
  • Bosvruchten
  • Abrikoos
  • Sinaasappel-gember-vanille
  • vijgen
Uw speciale vraag, onze smakelijke vertaling

Feestdagen, bijzondere gelegenheden, seizoensspecials

Meer weten over onze specials?
Back To Top