Skip to content

Heerlijk handgemaakt gebak.

Welkom in onze schatkamer vol zoete verse verleiding. Van de traditionele moorkop en bananensoes tot citroenbol of mokkatriangel; er is voor elk wat wils. Om het kiezen nog lastiger te maken hebben we het assortiment uitgebreid met 5 extra smaken van het seizoen.

Smakelijke gebakjes

Bananensoes, appelslof, chipolatapunt, advokaatrondje, hazelino, chocoladebol,  slagroompunt en nog veel meer. Wat het lekkerste gebakje is? Dat heeft alles te maken met smaak. Chocolade, room of fruitig, zoet of een tikkeltje zuur, krokante bodem, cake of bladerdeeg…u zegt het maar. Al onze gebakjes en tartelettes worden dagelijks vers bereid met de lekkerste ingrediënten en de beste grondstoffen.

Schatkamer vol zoete verse verleiding

Voor elk wat wils

Petit fours top 10

Onze petit fours zijn heerlijke minigebakjes, verkrijgbaar in maar liefst 10 verschillende smaken, zoals drienoot, kikker of amarena. Pure verwennerij voor speciale momenten zoals een verjaardag, een hightea of om zomaar even van te genieten.

Voor bijzondere gebeurtenissen, zoals een huwelijk, jubileum of geboorte, kunt u speciale petit fours bestellen. Met een eigen afbeelding, initialen, kleur en smaak naar keuze maakt u een perfecte dag nog perfecter.

Back To Top