Skip to content

Info & Contact

George Vis | Carlo Midiri
Prins Bernhardstraat 49
2202 LG Noordwijk aan zee
071 – 36 129 74
06 – 15 15 03 23
info@georgevis.nl

Taarten, gebakjes, chocolade en patisserie van geweldige kwaliteit; de naam George Vis is een begrip in Noordwijk en omgeving. Vandaar dat patissier Carlo Midiri in 2002 bij overname van de patisserie heeft besloten de naam ongewijzigd te laten. Dus George Vis, by Carlo Midiri.

Bekijk meer foto’s op onze Facebook pagina

Patisserie George Vis

In 2011 bestond patisserie George Vis 65 jaar. Voor Carlo Midiri hét moment om de winkel een complete metamorfose te laten ondergaan. Het resultaat is een stijlvolle winkelgevel en eigentijds interieur met fraaie verlichting en uitnodigende vitrines. De totale ‘look and feel’ past bij de kwaliteit van het assortiment en de stijl van patissier Carlo Midiri.

Lees meer over het ontstaan van de winkel ›

Patissier Carlo Midiri

Carlo Midiri is sinds 2002 de trotse eigenaar van patisserie en chocolaterie George Vis. Een ambitieuze ambachtelijke vakman met grote passie voor patisserie. Carlo maakt deel uit van het Nederlands Patisserie Team; een enthousiast team van hoog opgeleide patissiers die creativiteit, energie, innovatie en ambitie met elkaar delen. Midiri heeft verschillende prijzen behaald, waaronder de Dutch Pastry Award, en beleefde zijn tv-debuut bij DWDD.

Meer informatie over Carlo Midiri ›

Waant u zich in een schatkamer vol zoete verleidingen

Ons team in de winkel helpt u graag

Webshop George Vis

U bent van harte welkom in onze patisserie in Noordwijk. Shopt u liever online? Dan ontvangen wij u graag in onze webshop. Vele patisserieproducten en verwennerij uit de chocolaterie zijn hier te bestellen. Het enige nadeel is dat het even duurt voordat u kunt proeven…

Lekker winkelen in de webshop ›

Callebaut Cocoa Horizons

Samen met Cocoa Horizons stellen we West-Afrikaanse boeren in staat om hun kleine plantages te transformeren naar winstgevende cacaoplantages en motiveren we nieuwe generaties om in de cacaoteelt actief te blijven…

Lees verder ›

Back To Top