Skip to content

Taart maakt uw feest compleet

Of het nu gaat om een verjaardag voor jong of oud, een jubileum, een huwelijk, een behaald diploma, een afscheid, een nieuwe woning; er is altijd wel een reden om de feestvreugde te vergroten met een feestelijke taart. Een overheerlijke taartpunt bij de koffie of thee, of een stukje dessertaart na een gezamenlijk diner. Onze taarten, dat is samen delen, samen vieren, samen genieten.

Smakelijke taarten

Niets is zo persoonlijk als smaak, dus daar houden wij rekening mee bij het ontwikkelen van onze taarten. Naast klassiekers zoals de marsepein- of slagroomtaart vindt u bij ons een groot assortiment aan bavarois, chipolata, mokka, Weense kersen- en vruchtentaarten.

Kindertaarten

Hieperdepiep…Een kinderverjaardag is een feest, met als hoogtepunt de taart en het uitblazen van de kaarsjes. Die taart moet natuurlijk precies passen bij wat de jarige leuk én lekker vindt. Prinsessen, snelle auto’s, superhelden of een coole foto; niets is ons team te gek.

Bekijk meer kindertaarten ›

Fraaie taarten vergroten de feestvreugde

Heerlijk zullen we alles delen

Bruidstaarten

Op uw trouwdag moet alles perfect verzorgd zijn, zeker ook uw bruidstaart. In uw stijl, met uw kleuren, voor uw genodigden. Onze patissiers staan voor u klaar om uw dromen en wensen met liefde te vertalen in een indrukwekkend ontwerp. Met een smaakvol eindresultaat, waardoor ook uw gasten zeggen ‘Ja, ik wil’.

lees meer over onze bruidstaarten ›

Back To Top