Skip to content
Maart is chocolademaand!

Chocolade van Callebaut

George Vis | Carlo Midiri werkt al jaren met de chocolade van Callebaut. De callets (chocoladedruppels van zeer hoge kwaliteit) in verschillende chocoladesmaken vormen de basis voor de exclusieve chocolade en taarten voor fijnproevers. En Callebaut doet meer dan het leveren van excellente, 100% duurzame chocolade. Een gedeelte van de opbrengst van de callets wordt geïnvesteerd in het verbeteren van de levensomstandigheden van West Afrikaanse cacaoboeren. De foundation Cocoa Horizons is daar een voorbeeld van.

Ambassadeur Midiri

Chocolatier Carlo Midiri is gevraagd om toe te treden tot de Callebaut Ambassadors Club, een select gezelschap chef-koks, chef-patissiers en chocolatiers die behoren tot de wereldtop. De missie van de Ambassadors Club is wereldwijd de passie voor chocolade door te geven aan andere professionals. Zo organiseren zij o.a. theoretische en praktische evenementen, zoals opleidingen en demonstraties. Carlo Midiri is zeer trots dat hij is geselecteerd voor deze Ambassadors Club. Dat vraagt om een feestje!

Actiemaand maart

Feestjes vieren, dat doen we samen met u. En waar kunnen we u beter mee verwennen dan met overheerlijke chocoladeacties?

Kassabonbon actie

Koopt u iets in de winkel? Dan kunt u de kassabon met daarop uw naam en telefoonnummer direct bij ons inleveren. Aan het eind van iedere dag (ma t/m za) wordt uit de ingezamelde kassabonnen een winnaar geselecteerd. De prijs? Een overheerlijk chocoladepakket!

Fijn zo’n chocoladefontein!

Dippen en proeven van vloeibare chocolade? De hele maand maart staat er een chocoladefontein in onze winkel. Mmm…om uw vingers bij af te likken.

george-vis-chocolade-tabletten

3=2!

In maart zijn de tabletten Carlo’s Chocolade in 12 verschillende smaken in de aanbieding. Koop er 3, betaal er 2. Wie maakt u daar blij mee?

Ga voor goud!

In de voorverpakte doosjes bonbons uit onze chocolaterie zitten in totaal 6 gouden bonbons verstopt. Vindt u een gouden bonbon? Dan heeft u een workshop bonbons maken gewonnen, ter waarde van €35,00.

Ontwerp je eigen wikkel

Een ontwerpwedstrijd voor kinderen van de basisschool.

Lees meer ›

We zien u graag in de winkel. U kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook en Instagram waar we regelmatig het laatste nieuws en zoete heerlijkheden met u delen!

Back To Top