Skip to content

George Vis | Carlo Midiri Patisserie & Chocolaterie Noordwijk

Passie voor patisserie en chocolade, dát is waar wij voor staan. Dagelijks steken we de handen uit de mouwen om al uw zoete wensen te vervullen. Naast de beste ingrediënten voegen we enthousiasme en creativiteit toe aan al onze producten. Zo garanderen we de hoogst mogelijke kwaliteit. En dat proeft u!
Welkom in onze patisserie,


Carlo Midiri & team

Gebak

Appel, chocolade, mokka, schuim…er is altijd gelegenheid voor een van onze heerlijke gebakjes. Zalige zoetigheid om te delen met vrienden, familie of collega’s. Of gewoon, om uzelf te verwennen op een doordeweekse dag…

Taarten

Feestelijke momenten viert u samen. Met een overheerlijke taart om de feestvreugde te vergroten. kindertaarten of bruidstaarten, verjaardagstaarten of een taart volledig naar eigen wens? Daar maken wij (g)een punt van…

Specials

Naast gebak, taarten, patisserie en chocolade hebben we nog meer lekkernijen te bieden voor bijzondere gelegenheden en feestdagen; onze specials. Smakelijke en kunstzinnige creaties, met een eigen verhaal.

Welkom in onze Patisserie & Chocolaterie

Proef de sfeer en meer

Carlo Midiri en het Nederlands Patisserie Team

Patissier Carlo Midiri maakt deel uit van het Nederlands Patisserie Team; een select gezelschap van hoog opgeleide patissiers die door middel van creativiteit, energie, innovatie en ambitie het patisserievak tot kunst en waar genot verheffen. Vanuit die positie heeft Carlo deel uitgemaakt van vakjury’s, is hij bij DWDD geweest met een kunstwerk van chocolade en vervult hij nu een belangrijke rol in een kunstproject in Congo, op initiatief van het Institute for Human Activities.

George Vis Magazine

Wilt u meer weten over onze zoete of hartige heerlijkheden, de verschillende smaken en het assortiment? Download hier ons uitgebreide magazine. Veel plezier met lekker bladeren!

Back To Top